profesores de yoga del centro yogayo

L'EQUIP

Ens uneix el ioga per fer de la vida una oportunitat de viure en plenitud.

 

El ioga ens recorda la veriable naturalesa que brilla en el nostre interior.

LAIA PIBERNAT MIR

Practico ioga des dels 14 anys, i des de 2010 segueixo les ensenyances de Yogacharya Sri BKS Iyengar. Sóc professora Iyengar certificada pel Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute (Pune, India), llicenciada en Biologia humana (UPF, Barcelona) i màster en Antropologia de la salut (URV, Tarragona). Sóc aficionada al cant, al dibuix i a l'astrologia evolutiva. Integro la pedagogia participativa i el visual thinking a l’ensenyament i co-creació d'experiències d'aprenentatge en ioga.

FERRAN SOLÀ BONSHOMS

Practico ioga des de ben petit. Als vint anys, després de viatjar a la India, vaig començar l’estudi i la pràctica més formal del ioga seguint el llinatge de BKS Iyengar. M’apassiona l'auto indagació, l’expressió artística, el contacte amb la natura i el treball amb la terra. Sóc professor Iyengar certificat pel Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute (Pune, India) vaig estudiar Belles Arts (UB, Barcelona) i fundar el centre Yogayo. Entenc l’ensenyança del ioga com una forma de profunditzar en mi mateix, i compartir el que em dóna pau.

LARA CARCELLER ROCA

El ioga m’acompanya des de l’adolescència en tots els meus processos vitals. Sóc llicenciada en Educació social i Integració Social (UAB, Barcelona) i màster en Pedagogia sistèmica (UB, Barcelona). La vivència dels meus dos embarassos, parts a casa i la crinça m'han transformat. M’he format en ioga per la dona, en l’embaràs i el postpart amb la Imma Campos. Sóc Doula i tutora en les Formacions de Doules Mima’m. Amant de la naturalesa, els espais creatius i l’astrologia evolutiva. Guio les classes de ioga desde l’empoderament per al propi autocuidado.

YOGAYO

 

C. RIAL DE SA CLAVELLA

NUM. 59, BAIXOS

08350 ARENYS DE MAR

TEL. 687 56 63 58

INFO@YOGAYO.CAT

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

NEWSLETTER

© YOGAYO, 2018