cataleg atic yoga-21.jpg

ESPAI PER LA DONA

Acompanyament dels processos durant la maternitat i la paternitat

A la Lara, mare, instructora de ioga en la maternitat i doula, l’embaràs i part de la seva primera filla la va transformar per complet, i va sentir la fermesa de dedicar-se de ple a la seva passió: acompanyar processos durant la maternitat i paternitat.

 

A través del ioga podem connectar amb el poder innat que ens defineix com a dones. Centrant el nostre interés en el nostre cos, es dilueixen les pors i se sent la confiança plena de què tot el que necessitem per parir és dins nostre. El ioga no ens prepara ni ens predisposa per un part fàcil i plaent (inevitablement ajuda, i molt) sinó que ens prepara per abraçar l’experiència: que la VIDA ens tingui preparada per aquest retrobament entre mare i nadó, per saber que, sigui com sigui aquest instant, és un moment sagrat en que dues mirades es troben per primera vegada.

Des d’aquesta mirada de confiança es desenvolupen les sessions de ioga; connectant amb el  dinamisme, l’alegria i la profunditat del moment.

IOGA PER L'EMBARÀS

Atura’t i pren conciència d’aquest moment: connecta amb el teu cos i el bebè, i prepara el cos i la ment pel part i el postpart. Comparteix la vivència amb altres mares.

DOULATGE

Acompanyament en  l’embaràs, el part i el post-part aportant informació que t’ajudarà a prendre les teves pròpies desicions, contenció emocional i pràctica.

IOGA AMB MARES I NADONS

Un espai per continuar fent ioga integrant i estimant els canvis viscuts en el cos. Tornarem amb suavitat a tonificar el cos, a diluir les tensions que es puguin anar originant, i crearem un espai de tribu on compartir totes les inquietuts del postpart i criança.( i els nadons?)....

TALLER DE PREPARACIÓ AL PART

Siguin quines siguin les teves preferències en el moment del part (part assisit, part natural, part a casa, a l'hospital...) el nostre taller et pot ajudar a tenir les idees clares per aconseguir un part digne, natural i respectuós; viure un bon embaràs i tenir un millor postpart.

YOGAYO

 

C. RIAL DE SA CLAVELLA

NUM. 59, BAIXOS

08350 ARENYS DE MAR

TEL. 687 56 63 58

INFO@YOGAYO.CAT

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

NEWSLETTER

© YOGAYO, 2018